عضو هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس معتقد است ترکیه باید به سیاست قبلی خود مبنی بر همکاری با ایران و روسیه روی بیاورد.

بررسی خطر استفاده ترک‌ها از جبهه‌النصره برای از بین بردن تهدید پ.ک.ک

محمد ابراهیم رضایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه اردوغان و دولت ترکیه در تعیین راهبردهای خود دچار اشتباهات اساسی هستند، گفت: به نظر می رسد اردوغان در برهه هایی سادگی کرده و تأثیرپذیر از القائات آمریکایی ها قرار می گیرد در حالی که آنها در بخشی از سناریوی خود توطئه ای را در دست دارند که ترکیه را نیز تجزیه کنند.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه زمانی ترکیه قصد داشت با آمریکا همراهی کند اما بعد خود را در معرض تهدید دید، عنوان کرد: امروز ترکیه همانند یک کلاف سردرگم است که نمی داند به کدام سمت می رود و هر از گاهی به دامن کسی چنگ می زند و موضع خود را تغییر می دهد.

وی ادامه داد: آمریکایی ها راهی را ترسیم می کنند که ترکیه مجبور می شود هر از گاهی مسیر خود را تغییر دهد و این تغییر مسیرهای ناگهانی به ضرر این کشور بوده و به آنها آسیب می زند لذا ترکیه باید بداند اگر استراتژی شفافی در پیش نگیرد هر روز بازیچه آمریکایی ها خواهد شد.

رضایی در ادامه عملکرد چندگانه ترکیه را به ضرر این کشور و همسایگان آن دانست و افزود: اردوغان از قوه عاقله خوبی برخوردار نیست که بتواند در این بحران خوب تصمیم گیری کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم در ادامه با بیان اینکه ترکیه از سویی به این نتیجه رسیده که آمریکا با استفاده از پ. ک. ک. در حال ایجاد نیروی نظامی در جنوب ترکیه است که تهدیدی برای این کشور خواهد بود، ابراز داشت: از سوی دیگر ترکیه می خواهد از ظرفیتی به نام جبهه النصره علیه پ. ک. ک. استفاده کند که خود تروریست هستند.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: ترکیه راهی جز بازگشت به سیاست گذشته خود یعنی همکاری با ایران و روسیه ندارد./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار